این است بیش از حد کاشی شکسته روی دیوار به ندرت دیده می شود، اما این است چرا این نیازمند است

پشم کرمانشاهی در کنار پشم مشکآباد اراک و پشم سیرجان کرمان سه گونهٔ مرغوب پشم در ایران بهشمار میآیند، و در این میان پشم کرمانشاه به دلیل الیاف بلندی که دارد از دو گونهٔ دیگر مرغوب است، تا جایی که دو گونهٔ دیگر نیز به تنهایی قابل استفاده نیستند و باید حتماً با پشم کرمانشاهی ادغام شوند. وی در نهایت در ایام نخستوزیری در دوره محمد علی شاه در صحن بهارستان با ضرب گلوله عباس صراف تبریزی به قتل رسید. ویلیام شوکراس در کتاب The Shah's Last Ride: The fate of an ally صفحه ۸۱ و حسین مکی در کتاب «تاریخ بیست ساله ایران» نوشتند که اسرائیل با پرداخت رشوه به محمد ساعد مراغهای وی را برای برسمت شناختن اسرائیل بصورت دوفاکتو متقاعد کرد، او ترکیب کابینه را تغییر داد و توانست کابینه را نیز متقاعد کند. اتابک و اعضای کابینه نیز در جلسه حضور یافتند. بطوریکه احمد دری افندی نماینده دولت عثمانی را نیز به حضور پذیرفتهاست.

این رویداد همزمان با یک مدرسه تابستانی برای پیانویسان جوان ، که توسط خود آکادمی برگزار می شود ، با دانش آموزانی از سراسر جهان برگزار می شود که بهترین های آنها در چارچوب جشنواره با جایزه City of Imola حضور دارند. در دوره رضاشاه، فرزندان و نوادگان میرزا علیاصغرخان اتابک، نام خانوادگی اتابکی را برای خود برگزیدند. امروزه نام خانوادگی رایج نوادگان میرزا علیاصغر خان اتابک، اغلب گرجی و صدری و اتابکی است. قاتل اتابک؛ عباس آقا تبریزی، عضو انجمن آذربایجانیها بود و این امر مسلم است، که تقیزاده در این انجمن، نقش و تأثیر بسیار زیادی داشت، اما در موضوع قتل اتابک، او هیچگاه سخنی به میان نیاورد. انجمن آذربایجانیها در تهران و انجمن دروازه قزوین، ۲ انجمنی بودند، که مخالفان اتابک در آنجا جمع شده بودند و تقیزاده که در آن زمان انقلابی پرشور و تندرو بهشمار میرفت، هر ۲ انجمن را سرپرستی میکرد. خصوصاً سیدعبدالله بهبهانی، که در گذشته مورد عنایت او بود و سهم بزرگی از دعاوی مردم از طرف اتابک به او ارجاع میشد، در حمایت از حکومت او از هیچ کوششی فروگذاری نمیکرد، ولی مخالفان اتابک، خاصه تندروها در انجمنها، نقشه قتل او را کشیده بودند.

هنوز چندی از مرگ اتابک نگذشته بود، که انجمنها به در و دیوار اعلامیهای چسباندند و مردم را دعوت نمودند، تا در مراسم هفت عباس آقا تبریزی شرکت کنند. در حکومت وی، ۲ عمل عمده وجود داشت، که هر روز بر تعداد و تأثیر آنها افزوده میشد: یکی جرائد و دیگری انجمنها. انجمنها نیز به اقتضای محیط و فضای آزادیخواهی و مشروطیت، در تهران و شهرستانها هر روز بر شمار آنها افزوده میشد. اتابک سرگرم سر و صورت دادن به کارها بود، ولی هر روز با مشکل تازهای مواجه میشد. ۲ ساعت از شب گذشته بود، که بهبهانی و اتابک از مجلس و صحن بهارستان خارج شدند و در حالی که گرم صحبت بودند، در مقابل مجلس ۳ گلوله به سوی اتابک شلیک شد. ملا قربانعلی، مجتهد متنفذ و مستبد زنجان و خمسه، سر از اطاعت دولت مشروطه خارج نمود و به طرفداران خود دستور نمود، به عمارت حکومتی حمله کنند. سخنان ملکالمتکلمین چنان تند بود، که بیم آن میرفت، که مردم به کاخ حمله و شاه را بکشند. ابتدا بها الواعظین، سپس ملکالمتکلمین بر منبر نشستند و هر کدام سخنان تندی ایراد کردند.

ارتفاع ایوان بزرگ جنوبی مسجد ۳۳ متر است و دو مناره در طرفین آن قرار گرفتهاند که ارتفاع هر یک از آنها بهترین کاشی و سرامیک اصفهان ۴۸ متر است. یکی از تأثیرات مرگ اتابک، اتمام بستنشینی شیخ فضلالله نوری و جمعی از پیروانش در حرم عبدالعظیم شهرری بود. جنازه را به قم انتقال دادند و آن را در آرامگاه اختصاصیاش در صحن حرم حضرت معصومه جنب ایوان آیینه خانه دفن کردند. در همان روز، به عباسآقا، لقب منجی ایران دادند. و همچنین با ۲ شهر از ایران (مجموعاً ۲۰ شهر) دارای پیوند خواهرخواندگی است. در روز قتل اتابک، وزیرمختار انگلیس، قرارداد بین روسیه و انگلیس، مبنی بر تقسیم ایران به دو منطقه تحت نفوذ را، تسلیم وزارت خارجه کرده بود. این درباریان انجمنی به نام «انجمن خدمت» ایجاد کرده و در ۵ مهر ۱۲۸۶ در مجلس حاضر شدند و با آن همپیمان گردیدند. قاتل که پس از سوء قصد فرار کرده بود، اندکی پایینتر از میدان بهارستان، در محله سرچشمه دستگیر شد، ولی در حین دستگیری با تپانچه خودکشی کرد. بیشتر فعالیتهای فرهنگی، ادبی و هنری باشگاه آرارات در این مکان اجرا میشود. گفته میشود ترس از ترور یکی از عواملی بود که ایشان را به گرایش به مشروطه تشویق کرد. چندی بعد درباریانی که تا پیش از آن با مشروطه مخالفت میورزیدند نیز با نگارش نامه به محمدعلیشاه اعلام کردند که مشروطهخواه شدهاند.